Sosyal Medyada Bilim Peşinde Biyoloji Takibinde

Günümüz gençlerinin vazgeçilmezi olan cep telefonları ve Sosyal Medya kullanımını öğrencilerimizde daha bilinçli hale getirmek, bilgilenmede bir eğitim aracına dönüştürmek ve aynı zamanda da öğrenmeyi keyifli kılmak amacıyla yürütülen " Sosyal Medyada Bilim Peşinde Biyoloji Takibinde " adlı Performans Çalışması ile öğrencilerimiz, bilim ve Biyoloji ile ilgili içerik sunan Sosyal Medya mecralarını keşfetmiş, takibe alarak güncel bilimsel gelişmeleri izleme yönünde farkındalık kazanmış ve sonunda da ilgilerini çeken Biyoloji Konusunda  poster hazırlamışlardır. Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Zeynep CANDAŞ tarafından yürütülen  çalışmanın sonunda öğrenci  eserlerinden iyi örnekler sergilenmiştir. Sergi, okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerinin yanı sıra  Müdürümüz Yasar ARI tarafından da ziyaret edilerek onurlandırılmıştır.

01-05-2024

Yayın: 01.05.2024 - Güncelleme: 01.05.2024 22:42 - Görüntülenme: 130