STAJ/BECERİ EĞİTİMİ BİLGİLERİ

Okulumuzun Anadolu Teknik Programında öğrenim gören öğrencileri 10. ve 11. Sınıf yaz tatilinde toplam 320 saat yaz stajı yapmaktadır. Anadolu Meslek Programında öğrenim gören son sınıf öğrencileri ise haftanın 2 günü okulda teorik eğitim almakta diğer 3 gün alanları ile ilgili işletmelerde beceri eğitimine gitmektedir. Bu sayede öğrencilerimiz işletmelerde alanları ile ilgili gerekli donanımları kazanarak iş hayatına hazırlanmaktadır. Aynı zamanda bu öğrencilerimize işyerleri tarafından devlet destekli ücret de ödenmektedir.

Öğrencilerin Staja Gönderildiği Kurumlar

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Aselsan, Bilkent CyberPark, ODTU TeknoKent, EGO, KAREL, ERVE Savunma, METEKSAN Savunma Sanayi, MEB Bilgi işlem, MZD Savunma Sanayi, TKİ, TUSAŞ, TRT, Vakıf Medya Tv vb.

Yayın: 20.04.2022 - Güncelleme: 20.04.2022 11:48 - Görüntülenme: 1109