TAMAMLANAN PROJELERİMİZ

Okulumuz 2015-2016 eğitim öğretim yılında Avrupa Birliği Bakanlığı, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca yürütülmekte olan Erasmus +Ana Eylem: Bireylerin Öğrenme Hareketliliği kapsamında "Enerjimizi boşa harcamayalım." İsimli projede konsorsiyum üyesi olarak okulumuzun Elektrik-Elektronik Bölümünden projede çalışan öğrenciler Prague Secondary Technical School Of Electrical Engineering meslek lisesinden sertifika almışlardır.

Okulumuz 2016-2017 eğitim öğretim yılında AB Projeleri Erasmus Plus (Erasmus +) kapsamında Ulusal Ajans aracılığı ile hazırlanan "Intenette biz de varız –We are on the internet" projesini yürütmüştür. Radyo Televizyon Alanından 9 öğrenci Justus von liebig Berufshule'de ve Bilişim Teknolojileri Alanından 11 öğrenci Vasto Meslek Yüksek Okulu'nda geçirdikleri 15'er günlük eğitimin sonucunda sertifikalarını almışlardır.

2018-2019 eğitim öğretim yılı içinde AB Projeleri Erasmus Plus (Erasmus +) kapsamında "Video Kurgu" konulu  Erasmus+ K102 projemizi tamamlamışlardır.

Yayın: 20.04.2022 - Güncelleme: 20.04.2022 11:46 - Görüntülenme: 473