May

Okulumuz öğrencileri Hacettepe Üniversitesi Biyosfer Müzesi’ni ziyaret etmiştir. Biyoloji ve Coğrafya zümrelerince planlanan müze ziyareti sayesinde öğrencilerde; ekosistemdeki canlı ve cansız faktörler arasındaki ilişki ile, dünyadaki biyoçeşitliliğin korunmasındaki insanın rolünün anlaşılması amacına ulaşılmıştır.

May

Nis

Okulumuz, sağlıklı yaşamın önemine dikkat çekmek ve öğrencilerimize sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazandırmak amacıyla bir seminer düzenledi. "Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam" konulu bu seminer, öğrencilerimize önemli bilgiler sunarak onları sağlıklı yaşam konusunda bilinçlendirmeyi hedefledi.

Nis

Okulumuz Bilişim bölümü 10B Sınıfı öğrencisi Kuzey Aras Sakınç, gocart tutkusuyla dolu bir yarışta büyük bir başarı elde etti. Son yarışta sergilediği etkileyici performansıyla birinci olan Kuzey Aras Sakınç, Türk Telekom MTAL'nin gururu oldu.

Nis

Okulumuzun düzenlemiş olduğu son gezi, öğrencilerimiz için unutulmaz bir deneyim oldu. Ankara-Polatlı gezisi, öğrencilerimize tarih, kültür ve eğlence dolu bir gün sunarken aynı zamanda birçok yeni bilgi edinme fırsatı da sağladı. Ayrıca Ankara'nın tarihi ve turistik mekanlarını keşfederek, öğrendikleri bilgileri doğrudan yaşayarak pekiştirdiler.

Öğrencilerimizin güvenliği ve konforu bizim önceliğimizdir. Bu sebeple, gezi boyunca öğrencilerimiz öğretmenlerimiz ve rehberlerimiz eşliğinde herhangi bir sorun yaşamadan keyifli zaman geçirdiler.

Bu gezi, öğrencilerimizin sınıf dışında öğrenme deneyimlerini zenginleştirme ve sosyal etkileşimlerini artırma amacımızın bir parçasıdır. Öğrencilerimizin bu tür etkinliklerden elde ettikleri deneyimler, onların akademik başarılarını ve kişisel gelişimlerini olumlu yönde etkilemektedir.